Puncte cadou

 

Puncte cadou.

 

     Punctele cadou reprezinta modul prin care ne rasplatim clientii fideli, modul prin care iti multumim ca ai ales unul din produsele noastre.

 

Cum adun puncte cadou?

 

     Punctele cadou se aduna in contul tau dupa fiecare comanda finalizata. Fiecare produs are un numar de puncte cadou asociat , acesta vor fi acumulate in contul tau dupa finalizarea comenzii. La urmatoarea comanda vei putea utiliza punctele cadou pentru a obtine o reducere, sau daca ai strans suficiente, pentru a achizitiona un produs gratuit. Fiecare produs are un pret reprezentat in puncte cadou. Punctele cadou se aplica doar produselor de pe site nu si taxei de transport.Vei primi 1 punct cadou pentru aproximativ 10 lei cheltuiti exceptand costurile de livrare. Punctele cadou nu se acorda pentru comenzile telefonice, prin e-mail sau online fara cont creat ci doar pentru utilizatorii ce si-au creat cont pe site-ul nostru.  Cat valoreaza punctele cadou?

    1 punct cadou = 1 leu

 

 

Ce pot face cu punctele cadou?

 

    Primesti puncte cadou pentru fiecare comanda trimisa prin intermediul site-ului. Acestea nu expira si sunt diponibile a fi utilizate pentru discount la urmatoarea ta comanda.

Poti folosi punctele cadou acumulate din comenzile anterioare pentru a obitine discount partial sau integral la comanda curenta.

 

Cum aflu cate puncte am?

 

     Logheaza-te pe site, iar in sectiunea Contul meu vei vedea situatia punctelor tale.