Metode de livrare

    Exista doua posibilitati de a intra in posesia coletului mai exact prin intermediul serviciilor de curierat rapid Fancourier, DPD , Bookurier sau prin ridicarea personala de la sediul nostru. Ce trebuie stiut despre fiecare modalitate in parte:

 

1. Curierat Rapid


     Coletul este livrat direct la domiciliul clientului de catre un agent al firmei de curierat. Clientul este contactat telefonic de catre acesta inaintea livrarii.In functie de locatie coletul va fi expediat prin una dintre cele 3 firme de curierat cu care colaboram: Fancourier, DPD Curier sau Bookurier. Prin curier rapid livrarile se fac in localitatile ce fac parte din aria de acoperire, ce cuprinde 5500 de localitati de pe teriroriul Romaniei. Timpul de livrare este de 24-48 ore in functie de destinatie si ora la care a fost plasata comanda, livrarea poate fi facuta si sambata pana la ora 13. Pentru comenzile facute in weekend timpul de livrare se poate extinde pana la 72 ore de la plasarea comenzii. Taxa de transport este de  6.9 LEI pentru livrarile in Bucuresti si de 14.9 LEI pentru livrarile in restul tarii. Se livreaza in orice localitate din Romania fara taxe suplimentare.

 

2. Ridicare personala


     Ridicarea personala se face de la sediul Tricouritari.ro din zona Bucurestii Noi. Adresa si mijloacele de transport cu care poti ajunge la noi le gasesti in sectiunea contact. Pentru ridicarea personala trebuie stabilit prin telefon sau e-mail o data si ora la care aceasta se poate efectua. Plata poate fi facuta la ridicarea coletului, cu cardul pe site prin intermediul Euplatesc.ro, sau prin transfer bancar.

 


     Pentru a afla exact care sunt taxele de livrare, adauga-l in cos, alege destinatia si vei vedea toate variantele disponibile de plata/transport.


     Timpul de procesare pentru o comanda este in general de 1 maxim 2 zile lucratoare, astfel timpii trecuti in formularul de comanda sunt orientativi si pot varia. In momentul in care comanda primeste statusul "Transportat" o puteti ridica de la sediu, prin curier va sosi in 24-48 h.


     Pentru comenzile de minim 150 RON iti oferim livrare gratuita prin curier in orice localitate. In Bucuresti livrare se face prin Bookurier, timpul de livrare este de 1-2 zile lucratoare. Pentru provincie, livrarea se face prin Urgent Curier sau Fancourier in localitatile ce fac parte din reteaua acestora de distributie si prin Bookurier in restul tarii, timpul de livrare este de 1-2 zile lucratoare.


Foarte important!

•la ridicarea coletului nu se va achita o valoare mai mare decat cea specificata pe acesta indiferent de tipul de transport ales.
•la ridicarea coletului este obligatorie verificarea integritatii acestuia, cutia nu trebuie sa prezinte crapaturi sau deformari evidente care ar putea periclita starea produselor.
•nemultumirile, eventualele defecte ale produselor sau problemele cauzate de comportamentul personalului firmei de curierat pot fi comunicate pe adresa de e-mail si numarul de telefon puse la dispozitie in sectiunea Contact.