Game boy

Game boy
Zoom
Selectati marimea:
Cantitate:
0,00LEI
Pretul contine TVA. Pretul produsului in puncte de recompensa: 36
Cod produs: TC002
Puncte de recompensa primite la achizitionarea produsului: 4

Descriere produs

Tricourile pentru copii si body-urile sunt din bumbac 100%, marca Keya Europe . Toate informatiile legate de dimensiunea tricourilor si grosimea acestora le gasiti in pagina Ghidul marimilor. Se personalizează cu folii de transfer termic din poliuretan, subţiri de 80 microni marca Siser sau prin imprimare digitala cu cerneala DuPont. Personalizarea este redată în culori plăcute şi vii, durabile. Durata de viaţă a personalizării este la fel de îndelungată cu cea a tricoului.

Corespondenta marimilor in cazul tricourilor de copii este urmatoarea: S- 5/6 ani, M-7/8 ani, L-10/11 ani, XL-12/13 ani.

Corespondenta marimilor in cazul body-urilor este urmatoarea: S- 0/3 luni, M-3/6 luni, L-6/9 luni, XL-12 luni.

Verificati Ghidul marimilor pentru informatii suplimentare.

Instructiuni de spalare: Tricourile se spala la maxim 30 de grade, pe dos si se calca tot pe dos pentru a proteja imprimeul.

Metoda plata

Transport

   Exista trei posibilati de a intra in posesia coletului:

1.  Livrare prin curier rapid Urgent Cargus , Fancourier , DPD sau Bookurier in functie de locatie; cost transport 6.9 ron in Bucuresti si 14.9 ron in tara; timp de livrare 24-48 h inclusiv sambata; 

2. Livrare prin Posta Romana; cost transport 11 ron in toata tara; timp de livrare 5-7 zile;

3. Ridicare personala din reprezentanta; se poate ridica personal coletul fara costuri de transport de la adresa din sectiunea contact; programul este de la 9-18 de L-V;

Transportul este gratuit in toata tara pentru comenzile de minim 150 ron!!!

Schimb / retur

Ghid marimi